HPP11 – opravdu chtějí pro JM to nejlepší???

Tento příspěvek se týká projednávání rozpočtu Prahy 11 na rok 2020. Zde Vám rád osvětlím, jaké návrhy mělo HPP11, které má pocit, že nejlépe rozumí občanům Prahy 11 a stále se snaží pasovat do role zachránce před současnou koalicí, která v současné době spravuje MČ Praha 11 a jejíž součástí jsme i my Piráti.

HPP11 jsou kultura a vzdělávání dětí lhostejné. Pan Ing. Ladislav Kos, st. (HPP11), navrhl zrušení Dnů Prahy 11 a spolu s panem Ing. Jiřím Štylerem (HPP11) požaduje zrušit Street festival.

Ve chvíli, kdy se nám konečně podařilo úspěšně rozjet a implementovat Participativní rozpočet s občany Prahy 11, který je jedním z hlavních témat pirátského programu, pan Ing. Jiří Štyler (HPP11) a pan Ing. Ladislav Kos, st. (HPP11) písemně požadují zrušení této položky v rozpočtu pro rok 2020!

Co se týče sportu pro naši školní mládež, tak členka HPP11 paní Mgr. Ivana Hovorková žádá o vyřazení položky Nafukovací hala ZŠ K Milíčovu, která umožní v chladných měsících venkovní sportoviště zakrýt a na hřištích sportovat.

Vám, kteří stále podporujete HPP 11, oznamuji, že Vaši zastupitelé právě vyžadují v rámci rozpočtu změnu položky Měsíční odměny neuvolněným členům ZMČ (a to i občanům). To znamená, že vše, co děláte a budete dělat pro MČ Praha 11, byste podle HPP11 měli dělat zdarma. Jedná se zde i o Vaši práci ve Výborech a Komisích! Je mi dost líto, jakým způsobem s Vámi HPP11 jedná!

Třešničkou aktivit Hnutí pro Prahu 11 je, že pan Ing Jiří Štyler (HPP11) o službě Senior TAXI pro naše starší spoluobčany, kteří nevlastní osobní automobil a nemohou si dovolit komerční taxi služby, doslova prohlásil, že “je to BLÁBOL!”.

Doufám, že se voliči Hnutí pro Prahu 11 vedené pan Ing. Ladislavem Kosem zamyslí a příště u voleb zvolí stranu, které záleží na rozvoji našeho Jižního Města.

Mag. Martin Muzikant, Ph.D.