Koaliční smlouva je podepsána

09. 12. 2022
Koaliční smlouva je podepsána

Praha, 9. prosince 2022Dnes byla na úřadě městské části podepsána koaliční smlouva mezi Piráty, Hnutím pro Prahu 11 a Prahou 11 Sobě.

Koaliční smlouva vznikala přibližně dva měsíce a obsahuje maximum možného z pirátského programu. Piráti budou mít v radě tři zástupce s gescemi: Zuzana Böhmová - sport a kultura, digitalizace Jiří Dohnal - majetek a investice, prevence kriminality, IT Josef Kocourek - bydlení a otevřená radnice

“Jsem moc ráda, že prošla koaliční smlouva s uskupeními Hnutí pro Prahu 11 a Praha 11 Sobě. Tato koalice nám nabízí mnoho nového. S novými koaličními partnery také nový přístup k pirátským tématům v oblasti transparentnosti, které se nám v minulosti nepodařilo prosadit - nová směrnice o veřejných zakázkách, umožnění pořízení záznamu všech veřejných setkáních organizovaných radnicí…”, Zuzana Böhmová.

“Věřím, že společně navážeme hlavně na to dobré, na čem jsme poslední čtyři roky pracovali. Držme si palce”, Jiří Dohnal.

Celý text koaliční smlouvy najdete ZDE.